TZ Punat

Hotel „Kanajt”

Hotel „Kanajt”
Kanajt 5, 51521 Punat
Tel: +385 (0)51 654-340
Fax: +385 (0)51 654-341
E-mail: info@kanajt.hr
Web: www.kanajt.hr

Hotel Kanajt je odredište kao stvoreno za nautičare, zaljubljenike u prirodu, rekreativce i sve koji su željni aktivnog odmora. Hotel je smješten u neposrednoj blizini Marine Punat, udaljen stotinjak metara od mora. Miran i ugodan hotel sa četiri zvjezdice, okružen je maslinicima i ima jedinstven pogled na marinu i brodove. Otvoren je tijekom cijele godine. Ima 22 suvremeno opremljene dvokrevetne sobe, dvije jednokrevetne i dva junior suita, s velikom terasom, grijanjem i hlađenjem. Sobe imaju pogled na Puntarsku dragu i otočić Košljun. 

Hotel nudi vanjski grijani bazen sa uređenim sunčalištem i  zrak pun mirisa mediteranskog bilja… doživljaj koji je teško dočarati riječju i slikom. 

Jedinstveno iskustvo opuštanja u predivnom ambijentu hotela u kombinaciji s netaknutom prirodom su wellness sa 4 saune, jacuzzi, tople klupe, tuš doživljaja i relax zona, te mali fitness centar.

Za ljubitelje pješačenja/trekinga ponad hotela vode šetnice, odnosno pastirske staze kojima se može stići sve do Baške i Stare Baške, ukupno oko 40-tak kilometara.

O prošlim vremenima svjedoče i arheološki nalazi neposredno iza hotela gdje su ostatci crkvice sv. Petra, prvobitno sagrađene u VI. stoljeću.