TZ Punat

Hoteli

Punat se nalazi u dobro zaštićenom zaljevu (Puntarska draga), na južnoj obali otoka Krka (35 km od mosta). Blaga klima i biserno čisto more privlače mnoge turiste. Punat je jedan od najvećih nautičkih centara na jadranskoj obali.

Najkvalitetniji smještaj u svakom turističkom mjestu jesu hoteli koji su u Puntu okruženi zelenilom maslina i borova s pogledom na more. Gotovo obiteljska atmosfera vlada u sva tri hotela koji ukupno nude 650 kreveta u kvalitetnim smještajnim objektima s *** zvjezdice.

Hotel „KANAJT” smješten u mirnom okruženju maslina, podalje od dnevnih vreva, ističe se luksuzno uređenim sobama, vanjskim grijanim bazenom sa morskom vodom i wellnessom sa 4 saune i  jacuzzijem, ponudom aktivnosti od jedrenja i skijanja na vodi  te vrhunskim Restoranom „MARINA” u krugu marine, s pogledom na mnoštvo jedara i otočić Košljun u pozadini. Za ljubitelje pješačenja, trackinga, ponad hotela vode šetnice, odnosno pastirske staze kojima se može stići sve do Baške i Stare Baške, ukupno oko 40-tak kilometara. O prošlim vremenima svjedoče i arheološki nalazi, neposredno iza hotela gdje su ostaci crkvice sv. Petra, prvobitno sagrađene u VI. stoljeću.

Hotel „OMORIKA” nedavno je obnovljen u suvremenom stilu. U ponudi hotela, osim moderno uređenih soba, je dječje igralište, blizina plaže i iznajmljivanje bicikala.

Hotel „PARK” odiše domaćinskom atmosferom, a nalazi se u samom središtu mjesta i pruža osobitu pogodnost obiteljskog odmora. Poseban naglasak stavlja se na animaciju – postoji dječji klub, a organiziraju se mnoga zanimljiva događanja za goste, naročito u listopadu za vrijeme berbe maslina.