TZ Punat

Hotel „Kanajt”

Hotel „Kanajt”
Kanajt 5, 51521 Punat
Tel: +385 (0)51 654-340
Fax: +385 (0)51 654-341
E-mail: info@kanajt.hr
Web: www.kanajt.hr

Hotel „KANAJT” - udaljen svega 100-njak metara od mora, okružen maslinicima, u svojoj je ugodnoj tišini sigurno sklonište od buke i dnevne gužve. Neposredna blizina Marine „Punat” čini ga idealnim mjestom boravka za nautičare i sve ljubitelje aktivnog odmora. Otvoren je tijekom cijele godine. Ima 20 suvremeno opremljenih dvokrevetnih soba, jednu jednokrevetnu i jedan junior apartman, s velikom terasom, grijanjem i hlađenjem. Sobe imaju pogled na Puntarsku dragu i otočić Košljun.

Restoran Hotela „KANAJT” ima bogatu ponudu međunarodne i domaće kuhinje, koja se temelji na drevnom iskustvu – da je maslinovo ulje lijek kada se pretoči u izabrane kulinarske recepture.

Restoran „Kanajt” uređen je u mornarskom stilu. Može primiti 80 posjetitelja, a dvorane su opremljene grijanjem i klima-uređajem za hlađenje tijekom vrućih ljetnih mjeseci.

Izabran među 100 vodećih restorana u Hrvatskoj za protekle četiri godine.

Uz hotel postoji vrhunsko uređen teniski teren sa svom potrebnom opremom.

Za ljubitelje pješačenja/trekinga ponad hotela vode šetnice, odnosno pastirske staze kojima se može stići sve do Baške i Stare Baške, ukupno oko 40-tak kilometara.

O prošlim vremenima svjedoče i arheološki nalazi neposredno iza hotela gdje su ostatci crkvice sv. Petra, prvobitno sagrađene u VI. stoljeću.