TZ Punat

Kampovi

Nije slučajno da su ljepote ovoga kraja među prvima otkrili naturisti i ljubitelji kulture slobodnog tijela. U suvremeno uređenom Kampu „KONOBE”, nedaleko Punta pronašli su slobodu u miru, ljepoti i čistoj prirodi. 

. U Puntu, na plaži idealnoj za djecu i obitelji nalazi se još jedan moderno uređeni Kamp „PILA”. S kvalitetnim uslugama, u borovoj šumi, ali i u blizini centra i njegovih pogodnosti, u ovaj se kamp gosti rado vraćaju. 

U prekrasnom masliniku smjestio se i istoimeni kamp u kojem će svoje mjesto pronaći svi oni koji žude za tišinom i mirom u hladovini maslina. Kamp „MASLINIK” idealan je kamp upravo za takve goste.

Uronjen u zelenilo mediteranske vegetacije, okružen brojnim stablima maslina, mini kamp ''MARUŠINA'' pruža smještaj kampistima sa šatorima i manjim kamperima. Kao dio agroturizma, svojim gostima nudi i brojne autohtone otočne proizvode poput maslinovog ulja, domaćih kobasica, vina i ovčjeg sira.

Na samom ulazu u Staru Bašku, iznad prekrasne šljunkovite plaže, nalazi se kamp ''ŠKRILA'' i pruža idealan odmor za one koji žele biti u kontaktu s prirodom. Uz standardne usluge smještaja svojim gostima pruža užitak kupanja na šljunčanoj plaži u dužini od 1 km, od kojih je zaseban dio namijenjen naturistima.