TZ Punat

Upute za vlasnike kuća i stanova za odmor

Poštovani,

Želimo Vas obavijestiti kako je sa 01.01.2016.g. započeo sa radom novi sustav eVisitor kao jedinstveni online informacijski sustav koji služi prikupljanju i obradi podataka o pružateljima usluga smještaja, njihovim  smještajnim objektima, prijavama i odjavama gostiju te vođenje evidencije za obračun i kontrolu naplate boravišne pristojbe kao i za obradu i analizu podataka za statističke izvještaje.

Sustav je dostupan korisnicima putem interneta kao web aplikacija bez potrebe za instaliranjem na računalo.

Bitno je napomenuti kako se unutar sustava također vrše prijave i za VLASNIKE KUĆA ILI STANA ZA ODMOR.

Da bi se moglo pristupiti navedenom sustavu potrebno je u sustavu unijeti podatke vlasnika kuće ili stana, za što su prema Pravilniku o načinu vođenja Popisa turista, te o obliku i sadržaju obrasca prijave turista(NN 125/2015), zadužene lokalne turističke zajednice.

Molimo Vas da nam prilikom Vašeg prvog dolaska u Punat/Staru Bašku, u Turistički ured TZO Punat, na adresi Pod topol 2, donesete vlasnički list (čime potvrđujete vlasništvo nekretnine), osobnu iskaznicu i OIB vlasnika. 
Dokumenti se skeniraju i unose u sustav.

Time dobivate pristupne podatke( korisničko ime, lozinku i TAN tablicu)  te osnovne upute za daljnji rad u sustavu.
 
Pojašnjenje: Prije ste dolazili u naš Turistički ured sa osobnim dokumentima i prijavljivali sebe osobno i svoju obitelj, a od sada ćete istu prijavu vršiti samostalno putem “eVisitor” sustava.

Za sve dodatne informacije rado Vam ostajemo na raspolaganju. Turistički ured TZO Punat, e-mail: info@tzpunat.hr ili tel. 051/ 85 48 60, pon-pet 7:30-15:30 sati.