TZ Punat

Wine EnoGASTRO VIP Event

Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoju tradiciju. Ovo je šesta uzastopna godina a Rijeka je naravno domaćin i ove godine!
Event će se održati u Hotelu Bonavia Plava Laguna 29. ožujka 2022.g. s početkom u 14 sati. Bogati program edukacija i druženja traje do 19 sati. 

Iznimno kvalitetan edukativni program obogaćen je vrlo posebnim edukacijskim gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta.
Ulaz je BESPLATAN, no moguć isključivo gostima koji su dobili pozivnicu te se prijavili na prijavnici.
Event će se održati sukladno aktualnim COVID mjerama!
Vlasnici HORECA objekata (hotela, restorana, konoba, barova...) direktori hotela, nabave ili voditelji hrane i pića,.. koji žele biti dio eventa mogu se obratiti s iskazanim interesom i upitom na: info@dantes.biz

Partneri projekta su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke, Primorsko-goranska županija i TZ Kvarnera, Hrvatska turistička zajednica, HGK Županijska komora Rijeka i hotel Bonavia Plava Laguna a pokrovitelji projekta su Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede.

Kako biste na vrijeme saznali sve o eventima pozivamo Vas da našu stranicu WINE ENOGASTRO VIP EVENT pratite na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu!
Cjelokupni program, popis govornika i predavača, partnera kao i sve ostale informacije možete pronaći na našoj web stranici https://www.dantes.biz

Zbog velikog interesa i ograničenog broja gostiju za potvrdu svog dolaska obavezno ispunite prijavu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScNri0lH3BZwxPy1nj_ceWiUjPnJavL6KV0wUOSfqswGKtMfw/viewform