TZ Punat

Velvet festival 2018

Od 29.06.-30.06.2018 u Puntu (eko-kamp Marušina Olive Hills) održava se treće izdanje Velvet festivala.

Nakon dva uspješna izdanja, više od 70 izvođača i dvjestotinjak umjetnika koji su prošli pozornicom Velvet festivala ove godine nastupiti će niz intrigantnih glazbenih imena (Jonathan, Aquaserge, DJ Bellen i mnogi drugi).

No ponajveće ili najzanimljivije ime zaista bogate liste izvođača je AQUASERGE, „supergrupa“ koju čine članovi bendova kao što su Tame Impala, Stereolab, Melody’s Echo Chamber, April March ili Aksak Maboul. Svirali su već na festivalima kao što su Le Guess Who?, Reeperbahn Festival, Transmusicales, Liverpool Psych Fest… s odličnim odjekom kod publike, zahvaljujući čemu ih već sada smatraju jednim od najzanimljivijih bendova današnjice.

Ljubitelje elektroničke glazbe obradovat će podatak da na Velvet Festival 2018 stiže i Ilija Rudman, „vodeća sila domaće underground disco i house scene zadnjih 15 godina“, kako ga najavljuju organizatori.

Jedna od najvećih atrakcija Velvet Festivala su i „boat partyji“: ove godine dogodit će se dva, oba u suradnji s turističkom agencijom “More”, s nekima od najperspektivnijih domaćih klupskih programa a to su TIPSY & Mile Voli Disko.