TZ Punat

PUNAT CRAFT BEER FESTIVAL!

Nakon godine pauze vraćamo se u stilu sajma craft piva!


Pozivamo Vas na craft beer festival koji će se održati na Trgu zahvalnosti u Puntu, petak 20. i subota 21.08.2021. u vremenu od 18:00h do 24:00!

Treće izdanje Punat Craft Beer Festivala ovaj vikend donosi pravo osvježenje za jedno od najtoplijih ljeta u povijesti. Iako će se ove godine održati samo u obliku sajma, čekaju nas dva dana namjenjena onima koji su spremni svoje okusne pupoljke okupati vrhunskom selekcijom pića i hrane, probati nešto novo ili jednostavno podržati brzorastuću “Craft” kulturu.

Pivovare koje će se ove godine predstavljati su rezidencijalna Zmajska Pivovara, višetruko nagrađivana Varionica, već poznata Mlinarica, istrijanski Suxo i progresivni Pulfer. Na štandovima će se moći naći za svakoga ponešto, te će se ukupno predstaviti više od 20 pivskih stilova, od klasičnih osvježavajućih lagera do eksperimentalnih ljetnih voćnih piva. Osim cijele pivske priče, na meniju je vrhunska hrana u režiji zagrebačkog BBQ Hot Yarda, gin corner, Volim Ljuto štand sa raznim umacima, začinima i ljutim papričicama, te vrhunska selekcija glazbe mladih Punta.

  • Mjesto održavanja je Puntarska riva, svakim danom od 18 – 00 h. Sajam će se održati u skladu sa svim uputama i mjerama stožera. Ulaz je slobodan.