TZ Punat

Projekt RokOtok u Puntu

Projekt RokOtok stiže i u Punat!

Projekt  započinje djelovati 2019. godine kada je u Zagrebu osnovana istoimena Udruga. Namjera ove akcije je da se djeci i roditeljima uljepšaju i razvesele  dani koje provode ljeti na našem dijelu Jadrana.

Projekt je pokrenuo Domagoj Jakopović Ribafish, kako bi održao obećanje svome prerano preminulom sinu Roku da će zajedno obići sve naše otoke.

Treća plivačka faza projekta RokOtok krenula je iz Privlake pored Zadra u nedjelju, 3. srpnja 2022. godine u 9.30 sati ujutro.

Preko otoka Vira i Paga RokOtok 2022 nastavlja prema Molatu, Istu, Premudi, Silbi, Olibu, Rabu, Krku, Cresu, Lošinju, Iloviku, Malim i Velim Srakanama, Susku, Unijama te Košljunu - veliko finale projekta.

Profesor geografije, TV voditelj i bloger Domagoj Jakopović Ribafish, preplivati će  posljednjih, najsjevernijih 17 od 50 naseljenih hrvatskih otoka.
Ribafish je do danas obišao 34 otoka i na svom se putu susreo s više od 3.500 djece uz želju da im približi važnost druženja i čuvanja svega onoga što nas okružuje, od novih prijateljstava, provođenja kvalitetnog vremena s roditeljima do brige o okolišu.
 

Završno plivanje s Košljuna na novi gat u Puntu održati će se u utorak, 26. srpnja u 17.30 sati.

Predviđen dolazak je u 18 sati.
 

Pozivamo na sudjelovanje što više djece.

Djeca će dobiti poklone, gdje nijedno dijete neće biti izostavljeno, te će imati  priliku popričati sa Ribafishem koji će ih i educirati i razveseliti a moći će se i poigrati  u obližnjem parku.

Više o projektu: /www.rokotok.hr/