TZ Punat

Poziv na natjecanje izvrsnosti „Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2019.“

Poštovani iznajmljivači, pružatelji usluga u domaćinstvu!!


Pozivamo Vas na sudjelovanje u natjecanju izvrsnosti „Turistički cvijet - Kvaliteta za Hrvatsku 2019.“ u okviru koje će Zajednica obiteljskog turizma Hrvatske gospodarske komore i ove godine provesti ocjenjivanje obiteljskog smještaja u nekoliko kategorija te najboljima dodijeliti nagrade i priznanja.

Rok za prijavu objekata je 19. veljače 2020. godine putem linka:

 

https://www.hgk.hr/turisticki-cvijet-kvaliteta-za-hrvatsku/prijava-obiteljski-turizam-turisticki-cvijet?fbclid=IwAR3s8fyNVsuTMmp2FOZ3YDwbuCm2Z0389lumIKHtRlVrCKfPgJHPcB4-qQs

 

Priznanjem „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ odajemo priznanje najboljima u hrvatskom turizmu za kvalitetu i izvrsnost.
Hrvatska gospodarska komora provodi ocjenjivanje od 1997. godine, a od 2015. godine i za obiteljski smještaj, kako bi osvijestili javnost o važnosti pružatelja usluga smještaja u domaćinstvu i nagradili najbolje.
 
KATEGORIJE
1.       Najbolji smještaj na obali (more, jezero, rijeka)
2.       Najbolji smještaj u gradu 
3.       Najbolji smještaj za obitelji
4.       Najbolji smještaj za aktivan odmor  
5.       Najbolji smještaj za wellness odmor
6.       Najbolji smještaj za boravak s ljubimcima  
7.       Najbolji smještaj bez barijera
8.       Najbolji eko smještaj   
9.       Najoriginalniji smještaj 
10.   Najbolji smještaj u prirodi 
11.   Najbolji smještaj u ruralnom turizmu
 
Nositelj ocjenjivanja obiteljskog smještaja je Zajednica obiteljskog turizma HGK
 
Postupak ocjenjivanja provest će se u dvije faze. Prvu fazu čini prikupljanje i obrada fizičkih pokazatelja, dok u drugoj fazi stručna komisija vrednuje kvalitativne pokazatelje s posebnim naglaskom na specijaliziranim uslugama i sadržajima koje objekt nudi.

 

Priznanja će se dodijeliti u sklopu Foruma obiteljskog smještaja, koji se ove godine održava u Pazinu od 27.03. do 28.03.2020. godine.