TZ Punat

Open air koncert - BABY LASAGNA

Plaža Medane – Punat
subota, 27.07.2024.
 
Uz ogroman globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i od prije objavljene pjesme “IG BOY” i “Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much”, Baby Lasagna će na Krku uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje uskoro.
 
Nakon što je “Rim Tim Tagi Dim” ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, zasjeo na visoko peto mjesto na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova, singl je držao i prvo mjesto hrvatske Billboard ljestvice, a našao se I na svjetskoj Billboard ljestvici 200 pjesama. Kao najviše plasirani hrvatski predstavnik u povijesti Eurovizije, Baby Lasagna je u posljednjih nekoliko mjeseci ušao u domaću glazbenu povijest.
 
Nastupi ga ovog ljeta vode na koncerte i festivale u regiji i inozemstvu, kao i trostruke rasprodane nastupe na zagrebačkom stadionu Šalata, a jedna od postaja je i prekrasna plaža Medane u Puntu.
Uz 2 rasprodana nastupa u Poljskoj u rujnu, Baby Lasagnu od inozemnih nastupa u bližoj budućnosti očekuju i koncerti u Milanu, Madridu i Beču.
 
Ulaznice za koncert na Krku kreću kroz sustav Eventim po early bird cijeni od 16 eura. Ta cijena vrijedi do 23. lipnja, a dan nakon cijena se penje na 19 eura.