TZ Punat

Nova aplikacija GUIDE FOR YOU

Poštovani,

Kako bi osigurali konkurentnost, povećali vidljivost našeg mjesta kao turističke destinacije, a time i Vaših smještajnih jedinica, ovim putem želimo Vas informirati da smo za Vas smo pripremili inovativnu mobilnu aplikaciju „GUIDE for YOU“. 

Radi se o mobilnoj aplikaciji koja Vašim gostima nudi sve potrebne informacije u rješavanju izazova turista/gostiju za jednostavnim pronalaskom autentičnih kulturno-zabavnih programa i turističkih proizvoda i usluga tijekom boravka na području Općine Punat. 
Opis ponude po kategorijama, popis restorana, izleta, plaža, povijesnih znamenitosti, ostale vanpansionske ponude, te ostale važne informacije u našoj okolici. Uz izbor jezika unutar aplikacije, gosti će moći samostalno kreirati savršen odmor bez stresa i napora. 

Uputite Vaše goste prilikom dolaska na aktivno korištenje APP GUIDE for YOU. Vaši će gosti skeniranjem QR koda ili upisivanjem pina moći pristupiti aplikaciji i njenom sadržaju. Aplikacija je u osnovnom obliku potpuno besplatna, te Vas potičemo da ju iskoristite u njenom punom obimu. 
Ukoliko želite imati vlastitu personaliziranu APP GUIDE for YOU za Vaš objekt, osigurali smo Vam iznimno povoljne uvjete. Uz sve navedeno što aplikacija nudi, ona Vam može pružiti i kompletnu uslugu personalizacije aplikacije kako bi ju mogli prilagoditi Vama, odnosno željama Vaših gostiju.
Ukoliko imate interes za aplikaciju, pitanja vezano za korištenje aplikacije, prednosti aplikacije i personalizaciju slobodno se obratite se na niže navedeni kontakt:  

GUIDE for YOU – Mob: +385 91 2737250 / E-mail: info@guideforyou.info

U zajedničkom je interesu što učestalije korištenje aplikacija, kako bi svi gosti koji posjete naš kraj imali što više informacije na dohvat ruke i na jednoj zajedničkoj mobilnoj platformi. 

Za preuzimanje aplikacije, slijedite ove korake:

1. Posjetite trgovinu aplikacija na vašem pametnom telefonu (Google Play Store za Android    
    uređaje ili Apple App Store za iOS uređaje),
2. U trgovini aplikacija, upišite "GUIDE for YOU" u tražilicu,
3. Kada pronađete aplikaciju, kliknite na "Instaliraj" ili "Preuzmi" kako bi se aplikacija  
    automatski preuzela i instalirala na vaš uređaj,
4. Nakon instalacije, otvorite aplikaciju i pratite upute za registraciju / prijavu.

Ako želite pristupiti personaliziranom sadržaju, možete skenirati QR kod koji se nalazi u nastavku uz navedeni PIN. Ovo će vam omogućiti pristup ekskluzivnim informacijama i ponudama prilagođenim vašem smještaju.

Srdačan pozdrav,

TZO Punat
Direktor

Branko Karabaić