TZ Punat

Najiznajmljivači 2023.

Projekt Novog lista pod nazivom "Najiznajmljivači 2023.", podržan od strane Hrvatske turističke zajednice, nastavlja se i ove godine.

Projekt „Najiznajmljivač 2023.“ usklađen je sa Strategijom održivog turizma s fokusom na dvije odrednice - što većoj disperziji na cjelokupnom teritoriju Hrvatske uvođenjem posebnih nagrada koje će se dijeliti za energetsku samodostatnost i ekološku prilagođenost pojedinih objekata, kao i suradnju s lokalnim proizvođačima autohtonih prehrambenih proizvoda.

 

Projekt podrazumijeva odabir najboljih hrvatskih iznajmljivača u sljedećim kategorijama:

- najbolji apartman

- najbolja kuća za odmor

- najbolja vila

 

Do 15. rujna ove godine, privatni iznajmljivači mogu se prijaviti putem web stranice:  https://najiznajmljivaci.novilist.hr/

 

Nakon komisijskog pregleda prijava, slijedi detaljan odabir finalista od strane komisije koja uključuje predstavnike Hrvatske turističke zajednice i Novog lista. Finalisti će biti raspoređeni u najavljenim kategorijama, a odabir će se temeljiti na obilasku terena od strane novinarske redakcije Novog lista. Dobitnici će biti predstavljeni u tiskanom i web izdanju Novog lista, što će im osigurati značajnu besplatnu promociju.

 

Svečano proglašenje dobitnika priznanja “Najiznajmljivači 2023.” održat će se u studenom 2023. godine uz prisustvo ministrice turizma i sporta, gospođe dr. sc. Nikoline Brnjac, i direktora Hrvatske turističke zajednice, gospodina mr. sc. Kristjana Staničića. Suradnjom na ovom projektu, želimo kvalitetno predstaviti najbolje privatne iznajmljivače iz svih dijelova Hrvatske te dodatno promovirati ovu važnu komponentu hrvatskog turizma.