TZ Punat

Monodrama IZ TAME U SVJETLO - po 2.put!!

Marin Ivanović Stoka 

Riječ je o mladom čovjeku koji je gotovo 20 godinama bio ovisnik. Nekoliko puta je završio u komuni u Cenacolu i nakon dugotrajne borbe izvukao se iz pakla droge. Svoju životnu priču iznosi u monodrami „Stara škola kreka : Iz tame u svjetlo.“ 
Predstava „Stara škola kreka – iz tame u svjetlo“ brutalna je osobna ispovijest i prikaz borbe protiv ovisnosti o narkoticima koja je od svog prvog prikazivanja oduševila tisuće ljudi diljem zemlje.
Ova edukativna predstava autobiografskog je karaktera i uprizoruje Stokine životne trenutke od samih početaka uranjanja u hip hop, fasciniranje grafiti kulturom, prvih freestyleova, upoznavanja svojih uzora i odluke da je hip hop ono čime će se baviti ostatak života. Uz euforiju oko pronalaska životne ljubavi dogodio se i postepeni ulazak u svijet droge te teška bitka za izlazak iz tog naizgled začaranog kruga. Ispričana iskreno i izravno ujedno stoji i kao potresno upozorenje mladim generacijama koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.
‘Stara škola kreka – iz tame u svjetlo’ je ogoljena monodrama koja govori o oprostu, poniznosti, snazi volje i ustrajnosti. To je predstava koja prikazuje najcrnje trenutke jednog narkomana od koje će vam se smučiti i zavrtjeti u glavi, ali koja svjedoči da uvijek, ama baš uvijek, postoji izlaz.”, opisuje Marin. Predstavom je u pola godine proputovao Hrvatsku i na svom putu mnoge je podjednako nasmijao, ali i rasplakao.

 
Predstava će biti ponovo izvedena u subotu, 22. 12. 2018. u Narodnom domu u Puntu u 19,00 sati. 
 
Ulaz je slobodan ali zbog ograničenog broja gledatelja potebno je podignuti ulaznice  u Općini Punat ( kod Lane Orlić).
 
Ovo je predstava koju se bez sumnje isplati pogledati i doživjeti.