TZ Punat

MARINA PUNAT PROGLAŠENA MARINOM GODINE

Upućujemo srdačne čestitke u ime Turističkog ureda Turističke zajednice općine Punat, na ponovo osvojenoj nagradi Šampion marina za 2014. godinu,
Koja upotpunjuje ovogodišnje prestižne nagrade.
Nadamo se daljnjem razvoju nautičkog turizma u našem kraju i u Hratskoj, gdje je MARINA PUNAT uvijek imala mjesto predvodnika i tvrtke koja ide naprijed ispred svih, razvijajući razne inovacije na korist nautičara, ali i lokalnog stanovništva.

Branko Karabaić
Direktor TU
TZO Punat

 


MARINA PUNAT PROGLAŠENA MARINOM GODINE


S velikim ponosom i zadovoljstvom vas obavještavamo da nam je, nakon nekoliko međunarodnih priznanja koja smo dobili ove za nas svečane godine – 5 sidara britanske asocijacije TYHA, maksimalnih 5 kormila koja dodjeljuje njemački ADAC - i domaća stručna javnost dodijelila veliko priznanje. Marina Punat je u sklopu akcije «Turistički cvijet» osvojila nagradu za marinu godine – najbolju marinu hrvatskog Jadrana u 2014. godini.
“Ovo priznanje nas posebno veseli jer dolazi u godini kada je prva marina na ovoj strani Jadrana proslavila vrijednih 50 godina postojanja i uspješnog rada”, istaknuo je Krešimir Žic, predsjednik NO Marina Punat Grupe na dodjeli nagrada u Opatiji i nadodao kako su ključ u svakom dobrom poslovanju uvijek ljudi, koji pored dobre organizacije nude kvalitetna rješenja, inovacije i napredak u jednoj specifičnoj djelatnosti kao što je nautika. „Kreativnost je ključ uspjeha pa se usluga i način rada stalno unapređuju uz pomoć najnovijih tehnologija i vlastitih zaposlenika koje potičemo na kreativnost i prijedloge.“ I zaista, u situaciji kada se otvaraju i uređuju nove marine i svi ulažu u unapređenje usluge, ovo je priznanje dokaz da napornim radom svih zaposlenih uspijevamo zadržati vodeću poziciju i pružiti vam najbolje što se danas nudi u nautičkom turizmu. A za sve vas koji ste odabrali Marinu Punat za posjet ili za matičnu luku ovo je još jedan dokaz da ste napravili pravi odabir!

Više o nagradi - HGK i MINT