TZ Punat

Koncert Sunday Jazz – Bruno Mičetić Trio

Bruno Mičetić, poznati hrvatski gitarist i skladatelj iza kojeg stoji opsežna glazbena karijera, predstavlja novi projekt Guitars’ Dialogue u kojem nevjerojatnom kombinacijom električne i akustične gitare stvara glazbenu rapsodiju inspiriranu ljepotom prirode.

Ovaj hrabri iskorak u karijeri donosi sasvim novi stil, koji kombinira električnu i akustičnu gitaru, a inspiriran je ljepotom prirode. Projekt predstavlja prvim singlom Colours from within, a prvi album pod nazivom Sonosfera objavljen je trenutno u digitalnom obliku.

https://www.youtube.com/watch?v=OoZKuwl-PTo

Kroz kombinaciju električne i akustične gitare, Bruno je uspio dočarati zvukove prirode i u nekom svojem izričaju, na sasvim novi način, uspio je spojiti dva gitarska svijeta u savršen dijalog, pri čemu su se njihove note pretvorile u inspirativne zvukove prirode, kroz majstorsku glazbenu improvizaciju, razne efekte i inspiraciju sonosferom prirode.

Ako želite doživjeti prirodu na jedan sasvim drugačiji način, prepustite se glazbi Guitars’ Dialogue-a i uživajte u neponovljivom glazbenom putovanju na koncertu u Puntu, u nedjelju 25.6.2023. na Trgu zahvlanosti s početkom u 21 h.