TZ Punat

Koncert SANDRA BAGARIĆ & DARKO DOMITROVIĆ - OTKAZANO!!

UPDATE 21.12.2021.:
Nažalost, moramo vas obavijestiti da se najavljeni koncert za Badnjak otkazuje, zbog loše epidemiološke situacije u općini Punat!
Hvala na razumijevanju!
Izvođače ćemo svakako imati prilike slušati unutar nekog drugog programa.

 

20.12.2021.

U sklopu programa "Božićne hartuline " koncert SANDRE BAGARIĆ & DARKA DOMITROVIĆA održati će se u Župnoj crkvi Punat, u petak, 24.12. s početkom u 19 h.

Pozivamo Vas svih na Božićni koncert, uz poštivanje epidemioloških mjera (obavezne maske).

*zbog najave loših vremenskih uvjeta, koncert će se održati u crkvi umjesto na Trgu Zahvalnosti

 

SANDRA BAGARIĆ -  je hrvatska operna pjevačica, televizijska i kazališna glumica. 

Srednje muzičko obrazovanje stekla je u  Zenici i Sarajevu, a potom se zaputila u Zagreb gdje je završila Muzičku akademiju Sveučilišta u klasi sopranistice prof.Ljiljane Molnar -Talajić.

Bila je glumica u sljedećim operama: Madame Troubadur, Grofica Marica, Šišmiš, Boccaccio, Noć u Veneciji, Kneginja čardaša, Mala Floramye, Tko pjeva zlo ne misli (ZGK "Komedija"), Kod bijelog konja (Narodno gledališče Maribor), Ljubavni napitak (HNK Split).

Zapaženi su njeni brojni nastupi širom svijeta kao i nastupi u reklamnim spotovima i kampanjama.

Objavila je i tri CD-a, Na prvom je "Sonati od sna" Darko uglazbio ljubavnu poeziju Enesa Kiševića, a glumac Boris Pavlenić i Sandra pjevaju i recitiraju. CD Belcante "Teatar marmelade" suradnja je s Martinom Tomčić i Zdravkom Šljivcem, te Simfonijskim orkestrom HRT-a, kroz eksperiment kako doživjeti klasiku u novom ruhu, dopadljivo, populistički, u duhu vremena. Treći CD "Adagio", koncertni je sakralni program, posvećen Ljiljani Molnar Talajić  jedna druga ja, ozbiljna, obučena do grla, a zapravo potpuno glazbeno razgolićena.

Sandra Bagarić u sretnom je braku s Darkom Domitrovićem više od 20 godina te imaju dva sina Marka i Lovru.