TZ Punat

Kazališna komedija "LJUBAV JE NA VRELU"

Naslov najnovije komedije Ri Teatra namjerno podsjeća na popularnu reality emisiju „Ljubav je na selu“, jer se donekle upravo to događa na našem malom otoku imena Vrelo. Na otoku Vrelo koji ima svega 50-tak stanovnika žive samo žene. Doduše, rađaju se i muškarci, koji, ili se brzo odsele ili nakon napunjene 33. godine života misteriozno umiru. Ta čudna kletva nikada nije razjašnjena, ali strah se kod muškaraca duboko usadio već generacijama.

No, Vrelo živi svojim uobičajenim životom….uzgajanjem voća i povrća, iznajmljivanjem apartmana….. Naša glavna junakinja, teta Manda živi sa svojom nećakinjom Violetom u zimskom periodu prilično monotono, a u ljetnom živahno zbog iznajmljivanja apartmana. Nećakinja planira odlazak sa otoka no, ne želi ostaviti svoju tetu samu te ju prijavljuje u reality emisiju „Ljubav je na selu“…….i tu kreće naša komedija. Među mnoštvom „čudnih i osebujnih“ kandidata, u najuži krug ulaze 52.-godišnji Guerrino Goldoni zvani Gigi, po zanimanju tamanitelj štetočina i 31.-godišnji Ozren Širola, po zanimanju pjesnik. Teta Manda i nije previše oduševljena kandidatima, a i njih dvojica imaju tajne i skrivene namjere.

Tko će od njih dvojice uzeti srce teti Mandi?

Kakvu ulogu u tom neobičnom spajanju ima nećakinja Violeta?

To su pitanja na koje će svakako publika dobiti odgovor……no, ne samo to….

Publika sudjeluje u glasanju!

Na početku predstave publika će dobiti upute o načinu glasovanja. Slanjem sms-a putem mobilnih telefona, publika može odlučiti koji od naše dvojice kandidata postaje pobjednik i osvaja našu tetu Mandu.

Pozivamo vas da na predstavu donesete osmijeh na licu i mobitele kako biste mogli glasati. 

Predstava će se održati u srijedu, 5.7.2023. u dvorištu općine Punat u 21 h.