TZ Punat

EcoActive minifest


Tijekom Prvomajskog vikenda u Puntu, zabavit ćemo Vas kroz Radionice i degustacije pripreme  VEGE i zdrave hrane za Vas i Vaše goste, Plesnu meditaciju, predavanja i radionicu Povratak sebi, a završavamo vikend sa odličnim filmićima koji Vas neće ostaviti ravnodušnima. Molimo Vas da se prijavite za učešće na VEGE radionici, DREAMDANCE i Povratak sebi na niže navedenoj prijavnici, kako bi mi mogli znati koliko nas ljudi očekuje i pripremiti potrebno. Za ples ponesite trenerke, lagane tenisice ili deblje čarape, a jedino dozvoljeno piće na plesu je voda! Ulaz na sve programe je Vaša dobrovoljna donacija, koliko smatrate da vam je vrijedilo.

Molimo da ispunite ovu PRIJAVNICU

VEGE ALTERNATIVA RADIONICA:

Svakoga dana od 10h naša kolegica Nataša pojasniti će Vam kako napraviti ukusnu i zdravu Vege hranu, za sebe Vaše goste koji ne jedu mesna jela iz zdravstvenih ili drugih razloga i popričat ćemo o našem odnosu sa hranom, koja je uz zrak najvažniji dio našeg života. Spremite se na prave delicije i veselu atmosferu! Osim radionice pripremljeno ćemo ponuditi i široj grupi zainteresiranih, jer će produkte moći kušati i oni koji nemaju vremena da budu na samoj radionici, za njih je pravi termin subota u 15 h. Tada je Degustacija.

Slobodno pozovite Vaše strane goste jer voditelji progama mogu pojasniti višejezično, a okus i dobra volja su i tako internacionalni ;-)

POVRATAK SEBI

Radi se o uvodnom predavanju istoimenog ciklusa u kojem će Hermina Grbac govoriti o svijetu u kojem živimo, načinu na koji ga kreiramo te kako možemo u svom životu promijeniti sve ono sa čime nismo zadovoljni bilo da se radi o poslu, odnosima u obitelji i sa drugim ljudima ili pak bolesti. Bit će govora o pravoj prirodi čovjeka i načinima da se zaživi u njoj, o energiji i sposobnosti samoiscjeljenja koju posjeduje svaki pojedinac i još puno toga. Ovo, kao i ostala predavanja, interaktivnog su karaktera osmišljena na način da prisutni slobodno mogu postavljati pitanja te na taj način dobiti uvid u rješenje nekog svog problema.

Poslušajte uvodno predavanje (petak 19h) pa odlučite želite li na dužu radioniocu u nedjeljnom terminu!

DREAMDANCE plesna meditacija

vrlo intenzivno "slobodno" plesanje (bez koreografije), sve dok vam se snovi ne ostvare, i želje ne ispune! Vrlo šarolik izbor probrane glazbe, odlična ekipa i turbo mod je upaljen! Samo se najavite i isprobajte, riječi su suvišne, preporučamo isprobavanje bar 3 različita termina dok shvatite koncept:
"Words are very unnecessary, They can only do harm /Depeche mode/" Shut up and dance ;-) 

Na radionicu je dobrodošla samo VODA za piće, sredstva poput alkohola i opijata, uključujući cigarete - nisu dobrodošla. Sve što nam ona "pružaju" možemo dobiti SAMO glazbom ! Pokušajte...;-)

FILMOVI

Izbor kratkih vrlo dobrih dokumentarnih filmova koje smo u 2014. prikazali u 11 gradova u Hrvatskoj ostavit će Vas bez daha.  Nedjelja u 20h.

Slobodno upitajte za detalje ili potražite na našoj web stranici !

Ukoliko Vam se svide ovakvi progami, postoji mogućnost da ih ćešće organiziramo.

www.spirit-ri.hr

Molimo da ispunite ovu PRIJAVNICU

Zahvaljujemo se Općini i TZ Punat na suradnji oko realizacije ovog programa !