17. Dani maslina, Punat 28.09. - 07.10.2012.


Jelovnici
Konoba “MASLINA”
- Sir s maslinama i maslinovim uljem
- Slani inćuni s kaparima i maslinovim uljem
- Salata od hobotnice s maslinovim uljem
- Rižoto s piletinom i maslinama
- Špageti „Maslina“
- Piletina „Konoba Maslina“
- Oslić na ribarski s blitvom
- Lovrata u umaku od maslina sa slanim krumpirom
Konoba “RIBICE”:
- Palenta sa slanim ribama i maslinovim uljem
- Inćuni/pišmolj s palentom/kuhanim krumpirom i maslinovim uljem
- Lignji grill s blitvom i maslinovim uljem
- Orada/brancin s blitvom i maslinovim uljem
- Mješana salata sa sirom, maslinama i maslinovim uljem
Poseban jelovnik za vegetarijance:
- Proso sa koprivom i tofu sirom s maslinovim uljem
- Rižoto s gljivama, koprivom i maslinovim uljem
- Pohani sir i masline
- Mješana salata - radić, riga, krumpir s maslinovim uljem
Konoba “SIDRO”
- Hobotnica na salatu sa maslinama i krumpirom
- Pašteta (namaz) od masline (crne i zelene)
- Domaća tjestenina (šurlice) u umaku od škampa, pršuta i maslina
- Lignji punjeni, sa krumpirom u u maku od maslina
- Pureći file u umaku od maslina s prilogom
Bistro „RIVA“
- Tost s namazom od maslina
- Biftek u umaku od maslina
- Salata Mediteran
- Medaljoni sa šampinjonima i maslinama
- Rezanci sa maslinama