TZ Punat

Testiranje na COVID-19 u gradu Krku te subotom u Rijeci- dopunjena informacija

25.02.2021.

Nastavno na obavijest iz siječnja 2021. godine o organiziranom provođenju brzih antigenskih testova na COVID-19 te seroloških testova na prisutnost antitijela, ovim putem vas dodatno obaviještavamo kako je na zamolbu TZ Kvarnera Dom zdravlja PGŽ organizirao mogućnost testiranja i subotom, i to u Rijeci u ordinaciji makrocentra na Zametu (suteren) na adresi Bože Vidasa 16a, Rijeka od 9 do 11 sati.

Svi zainteresirani prethodno se moraju najaviti na mail

rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr

u mailu obavezno moraju biti navedeni sljedeći podaci:

*ime i prezime

* mjesto i adresa boravišta

* broj telefona

PCR testiranja na COVID-19 i dalje se provode u Rijeci u sjedištu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ te u Ispostavama u Opatiji, Crikvenici, Krku, Cresu, Malom Lošinju, Rabu i Delnicama.

Više informacija objavljeno je na sljedećim web stranicama:

http://www.kvarner.hr/turizam/planirajte_putovanje/Korisne_informacije/Savjeti_za_turiste

https://www.zzjzpgz.hr

siječanj/2021

BRZI ANTIGENSKI TEST NA COVID-19 I SEROLOŠKI TEST NA PRISUTNOST ANTITIJELA:

 

 

Brzi antigenski testovi provode se u ispostavama Doma zdravlja Primorske-goranske županije (ispostave u Rijeci, Opatiji, Crikvenici, Delnicama, Krku, Cresu-Lošinju, Rabu):

  • svi zainteresirani mogu se javiti na mail rapidcovidtest@domzdravlja-pgz.hr u kojem moraju biti navedeni sljedeći podaci: ime i prezime, mjesto i adresa boravišta te broj telefona
  • po zaprimanju maila, djelatnici Doma zdravlja Primorsko-goranske županije u najkraćem mogućem roku kontaktirat će korisnika te će dogovoriti mjesto i termin testiranja
  • nalazi testiranja dostupni su nakon 15 minuta
  • cijena testa je 150 kn (plativo u gotovini na mjestu testiranja)
  • za provedbu testiranja pripremljeni su upitnici na engleskom, njemačkom, talijanskom i slovenskom jeziku.

Dom zdravlja Primorsko-goranske županije provodi i serološki test na prisutnost antitijela na virus COVID-19:

  • serološki test provodi se u sjedištu na adresi Krešimirova 52a u Rijeci
  • nalazi testiranja dostavljaju se mailom, tijekom istog radnog dana
  • cijena testa je 130 kn.
Popis svih destinacija u Hrvatskoj u kojima moguće obaviti testiranje na COVID-19:

 

*13.09.2020.

Donosimo informacije epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo PGŽ, ispostave Krk, o mogućnosti testiranja na COVID-19 u gradu Krku.

Uzimanje uzoraka vrši se ponedjeljkom, utorkom, četvrtkom i petkom od 8 do 9 sati, ispred Turističke ambulante Doma zdravlja u Krku na adresi Vinogradska 2b.

Testiranje se provodi na temelju liječničke uputnice ili na osobni zahtjev uz plaćanje. Cijena testiranja je 698,21 kn, a plaćanje se vrši u gotovini u kunama na licu mjesta. Prije testiranja potrebno je ispuniti formular i navesti kontakt mail na koji se naknadno šalje rezultat testiranja. Rezultati testiranja su gotovi u roku od 48 sati.

Za testiranje nije potrebna prethodna najava, osim u slučaju grupa od 10 i više osoba koje je potrebno prethodno najaviti putem maila epidemiologija.krk@zzjzpgz.hr ili telefonom na +385 51 221 955.