TZ Punat

Krk Handi Tricks

Wakeboard centar Cable Krk  – 11.. do 16. lipnja 2012.

Krk Handi Tricks 2012.

Međunarodna škola & natjecanje u wakeboardu za osobe s invaliditetom

U Puntarskoj uvali na otoku Krku, u wakeboard centru Cable Krk, od ponedjeljka 11. lipnja 2012. do subote 16. lipnja 2012. godine održat će se škola za skijanje na vodi i wakeboard i natjecanje za osobe sa invaliditetom pod nazivom Krk Handi Tricks.

Krk Handi Tricks donosi tjedan odlične zabave i poučnu lekciju ne samo našim kolegama sportašima s invaliditetom već i svima nama koji svakodnevnicu uzimamo zdravo za gotovo.

Na treninzima  sudjeluju sportaši iz više europskih zemalja,­ uglavnom paraplegičari koji bordaju u sjedećem položaju na posebno prilagođenom wakeboardu.

Ovo jedinstveno i već tradicionalno sedmo po redu natjecanje prepoznato je kao ono koje podiže kvalitetu života osoba s invaliditetom te su ga kao glavni pokrovitelji podržali Grad Krk, hotel Park Punat i poduzeće Svijet mora koje upravlja sportsko-rekreacijskim centrom Cable Krk.

Podrška  je došla i od lokalne zajednice i Međunarodnog saveza za skijanje na vodi i wakeboard čiji predsjednik odbora za sportaše sa invaliditetom Philippe Turchet od početka sudjeluje kao instruktor i natjecatelj.

Cilj projekta je prezentirati i približiti hrvatskoj javnosti skijanje na vodi i wakeboard kao odličnu ljetnu rekreaciju za osobe sa invaliditetom a sudjelovanje na treninzima za sve je sudionike potpuno je besplatno.

Polaznici zajedno treniraju s naprednim skijašima, a svima su cjelodnevno na raspolaganju domaći i strani instruktori.

Cijela akcija će biti okrunjena natjecanjem u subotu 16.06.2012. Dan će započeti kvalifikacijskim vožnjama Hrvatskog wakeboard tima za Europsko prvenstvo u 9 sati. Slijede kvalifikacije Krk Handi Tricks natjecanja u wakeboardu za osobe s invaliditetom, te grand finale u 15 sati.

Ovim putem Wakeboard klub Krk i SRC Cable Krk  pozivaju da u što većem broju dođete podržati subotnju manifestaciju. DJ Preddy iz Austrije pobrinut će se za dobar odabir glazbe tokom cijelog dana te na after partyu u caffe baru Piccolo u Puntu u 21 sat. Ulaz je slobodan.

Svi zainteresirani se mogu nas kontaktirati mailom na contact@wakeboarder.hr ili na broj mobitela 091 / 262 – 7302.

Za više informacija o Wakeboard centru Cable Krk posjetite www.wakeboarder.hr.