TZ Punat

Kazališna hit komedija "CRNA KUTIJA"

U našoj novoj komediji „Crna kutija“ nije apsolutno ništa „crno“, čak niti bijelo ni sivo već je sve prilično obojeno šarolikim bojama.

Sve započinje padom aviona F16 na jedan mali otok negdje na Jadranu. Taj otok je neka vrsta Bermudskog trokuta jer na njega i oko njega vrlo često padaju raznorazne stvari sa neba (sateliti, NLO-i itd….), što mještani rado prihvaćaju jer od tih dijelova izrađuju sve i svašta, a i redovito dobivaju odštete za „navodnu štetu“.

Pilot, inače Izraelac, je živ i zdrav, a igrom slučaja avion i pilot padnu točno na među dva zemljišta koja u vlasništvu naših lokalnih glavnih junaka. U početku misle da je to opet neki NLO, ali ubrzo shvaćajući o čemu se radi, svaki od njih svojata i pilota i avion govoreći da su pali na njegovu zemlju. Klasična susjedska svađa pretvara se u zajednički pakt kada se u sve to uključe tajni agenti, Mosad, hrvatska vlada, ostali otočani i tu priča dobiva potpuno nove razmjere.

Svi traže samo jednu stvar – crnu kutiju. Gdje je crna kutija – nitko ne zna! Ali, narančasta……….to je već potpuno druga stvar .

Ove godine Vam nudimo novu komediju „Crna kutija“ koja će Vas zasigurno nasmijati do suza u vrućim ljetnim noćima. Predstava „Crna kutija“ je duhoviti prikaz mentaliteta naših ljudi na koji će se publika zasigurno nasmijati, a neki i prepoznati. Sigurni smo da imamo formulu za „umiranje od smijeha“ i da citiramo sami sebe.

Ulaz slobodan!