TZ Punat

Koncert - Gibonni

GIBONNI NAPOKON DOLAZI NA KRK! JEDAN OD NAJVEĆIH GLAZBENIKA OVIH PROSTORA NAJAVIO JE DOLAZAK PRED PUBLIKU NA PLAŽI MEDANE GDJE ĆE ODRŽATI VELIKI KONCERT NA JEDINSTVENOJ POZORNICI NA KOJOJ U SRPNJU TAKOĐER NASTUPAJU I NINA BADRIĆ, URBAN&4 TE KONSTRAKTA.

Koncert na Krku ovoga ljeta bit će jedan u nizu spektakularnih nastupa, a Gibonni je nakon proslavljenih 35 godina karijere spreman prirediti svojoj publici pravi specijal. Iako su njegovu prošlogodišnju slavljeničku koncertnu turneju obilježile dvostruko rasprodane Arena Zagreb i Arena Beograd te rasprodani koncerti u Varaždinu, Sarajevu, Zadru, Kotoru, Travniku, Skopju i diljem ostatka regije, Gibonni i dalje želi dati slušateljima sve od sebe.

Svoju vjernu publiku će na koncertu nagraditi najvećim hitovima iz bogate karijere, a “Tempera”, “Činim pravu stvar”, “Mirakul”, “Libar”, “Oprosti”, “Posoljeni zrak i razlivena tinta”, “Judi, zviri i beštimje”, “Onako, od oka”, “Udica” te “Lažu fotografije” samo su neke od pjesama koje će publika uz Gibu i vrhunski bend pjevati ovoga ljeta na plaži Medane.

Deseci nagrada publike i struke te milijunski pregledi i streamovi potvrđuju uspješnost njegove karijere, ali, kako i sam voli reći, pjesma publike na svim koncertima koje održava uvijek je najbolja potvrda vrijednosti njegovog rada.

Koncertni spektakl održati će se u subotu, 6. srpnja 2024. s početkom u 22 sata.

Ulaznice po cijeni od 25,00 eura dostupne su isključivo u sustavu Entrio.

https://www.entrio.hr/event/gibonni-na-krku-14820

*VAŽNO: turistički vlakić voziti će samo u smjeru od FALKENSTEINER hotela PARK do plaže Medane, vožnja je besplatna. Polasci su u 20,30 sati i 21,30 sati.