TZ Punat

Otočna rožica

Turistička zajednica otoka Krka, u sklopu akcije "Volim Hrvatsku" u suradnji s ostalim turističkim zajednicama na otoku Krku, po četvrti puta na nivou cijelog otoka organizira akciju biranja najljepših vrtova i dvorišta, balkona i balatura.
Cilj akcije koja se odvija pod nazivom "Otočna rožica" je motiviranje stanovnika otoka Krka na zaštiti okoliša, povećanju kvalitete uređenja okoliša i vrtne kulture, sa krajnjim ciljem povećanjem kvalitete turističkog proizvoda, prvenstveno u privatnom smještaju.

Kategorije su slijedeće:
◊ dvorište i vrt
◊ detalji (balatura, skulptura, balkon, biljka itd.)

Na NATJEČAJ  se mogu prijaviti vlasnici kuća i kuća za odmor sa područja otoka Krka.
Natječaj će biti otvoren dva tjedna, od 20.07.  do 03.08.2009 g. a prijave se  mogu izvršiti u turističkim zajednicama općina (Njivice-Omišalj, Malinska, grad Krk, Punat, Baška, Vrbnik, Dobrinj-Šilo)  ili direktno Turističkoj zajednici otoka Krka.
Prijavljene ocjenjivati će stručno povjerenstvo u sastavu:

  1. Mr. Dobrila Kraljić, predsjednik
  2. Hrvoje Skorup, dipl. ing. agr.
  3. Ivica Bogović, dipl. oec.

Obilazak prijavljenih objekata provoditi će se po završetku natječaja. Podjela priznanja i nagrada održati će se na otočiću Košljunu početkom mjeseca listopada uoči blagdana Sv. Franje Asiškog, zaštitnika prirode.

Akcija se odvija pod slijedećim motom:
Otkrijte nam Vašu oplemenjenu prirodu, ostvareni kutak rajskog vrta i dozvolite da ga uživamo i doživimo, te izaberemo najljepšu OTOČNU ROŽICU….