TZ Punat

Poziv na edukaciju o europskim predpristupnim fondovima

Poštovani,

 

 

Ovim putem, TURISTIČKA ZAJEDNICA OTOKA KRKA u suradnji sa tvrtkom Adviso d.o.o. iz Rijeke, poziva Vas na edukaciju o mogućnostima korištenja EU predpristupnih fondova.

 

 

Sama edukacija će se održati u četvrtak, 08. Studenog 2012. godine u Velikoj vijećnici Grada Krka, sa početkom od 17:00 sati.

 

 

Između ostalog na radionici ćete dobiti sve potrebne informacije o mogućem apliciranju na postojeći IPARD predpristupni Fond, MJERA 302 «Diversifikacija i razvoj ruralnih gospodarskih aktivnosti».

 

 

Navedeni IPARD Fond omogućuje 50 % povrata sredstava u sektoru:

 

 

·       Ruralnog turizma

 

 

·       Tradicijskih obrta

 

 

·       Izravne prodaje

 

 

·       Usluga

 

 

·       Prerade u poljoprivrednim gospodarstvima

 

 

·       Obnovljivim izvorima energije

 

 

 

 

Konkretno i za Vas  najzanimljivije, u mogućnosti ste kandidirati se za IPARD predpristupna sredstva, i za izgradnju novih smještajnih kapaciteta, i za rekontrukciju, ali i za opremanje Vaših smještajnih kapaciteta.

 

 

U mogućnosti ste dobiti bespovratna sredstva za  poslove od same izgradnje novog objekta, do najniže točke, opremanja Vaših smještajnih kapaciteta svim potrebnim materijalima, opremom ili uređajima, ili pak subvencionirane izgradnje solarne elektrane na Vašem krovu, a sa ciljem dobivanja statusa povlaštenog proizvođača električne energije.

 

 

U ovim kriznim vremenima, prilika za subvencioniranje u iznosu 50 % od ukupnih sredstava ne predstavlja malu stvar i svakako je vrlo interesantna i za Vas kao pojedinca, ali i za otok Krk kao destinaciju, kako kroz poboljšanje ponude smještajnih kapaciteta, tako i kroz produžetak same turističke sezone i bookinga.

 

 

Na radionici ćete dobiti sva saznanja o aktualnom predpristupnom Fondu,  njegovim uvjetima i mogućnostima, te pitati sve što Vas zanima o potencijalu navedenog Fonda, uvjetima i sredstvima koja su Vam na raspolaganju.

 

 

 

Veselimo se Vašem dolasku i očekujemo Vas u četvrtak, 08. Studenog u Velikoj vijećnici Grada Krka, sa početkom od 17:00 sati.