TZ Punat

„RIDE FOR PEACE“ - Luminox wakeboard prvenstvo Hrvatske i Slovenije

Događaj započinje u 10 sati kvalifikacijama u juniorskim i seniorskim kategorijama. Finala su na rasporedu od 14 sati, a očekuje se nastup tridesetak ponajboljih hrvatskih i slovenskih ridera. Pobjednike natjecanja očekuju vrijedne nagrade: satovi Luminox, paketi Optima Telekoma, te oprema O'Neill.

Za vođenje događaja i dobru zabavu pobrinuti će se poznati komičar i voditelj Marko Petar Orešković a glazbeni dio pratiti će DJ Jericho iz Rijeke ujedno član riječkog hip hop kolektiva Balance Crew sa najboljom selekcijom hip-hopa, r'n'b-a, funka i reggea.

Organizatori manifestacije su Hrvatski savez za skijanje na vodi i Wakeboard klub Krk,te udruga Balance iz Rijeke, a cilj projekta je povezivanje wakeboardera, wakeskatera i svih poklonika glazbe, mode i stila života koji prate ovu scenu u jedinstveni vikend sporta i zabave uz prigodno obilježavanje Svjetskog dana mira, stoga je i naslov natjecanja - Ride for Peace.

Sve zainteresirane pozivamo da nam se priključe i podrže ovu sportsku i kulturnu manifestaciju, a za više informacija posjetite wakeboarder.hr i lajkajte nas na facebook.com/cablekrk.

Partneri događaju su: satovi Luminox, Optima Telekom, Indoor shop, O'Neill i Heineken.

INFO & KONTAKT:
WEB: www.wakeboarder.hr
KONTAKT OSOBA: Dražen Mišović
E-mail: balance@wakeboarder.hr
GSM: + 385 91 262 73 13
Wakeboard klub Krk
Murajska 35, 51517 Kornić, Croatia
Tel.00385 98 424 861
E-mail: wakeboardcable@gmail.com